ERZİNCAN / MERKEZ - Yaylabaşı İlkokulu

Yaylabaşı İlkokulu

ALSANCAK MAH. FATİH1 CAD. YAYABASI ORTAOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
Paydaşlarımızla(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği yaparak; çocuklarımızı bir üst öğrenim olan ortaokula en iyi düzeyde hazırlamak ve sosyal bilinci ve sosyal sorumluluğu üst düzeyde olan, bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, sorumluluklarını bilen, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen,Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip,Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal
sabah: 08.20 öğlen: 11.50 akşam: 14.30 etüt ve egz. 16.00
Kömür Yakıtlı Kalorifer Sistemi
Her saat başı güzergah minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Beldemiz Erzincan merkeze yakın olması, yeşillik ve ağaçlarla donanmış bir çevrede konuşlanmış olması ve Ergan Dağı kayak merkezinin yanında olmasından dolayı cazip ve eğlenceli bir yerleşim yeridir.
Erzincan Merkez ilçeye ve İl merkezine 12 km uazkalıktadır